Bootservice-Huizen.nl                  Outboardrepair.nl                   Uw buitenboordmotor specialist!

úw outboard specialist

Buitenboordmotor onderhoud en reparaties in Nijkerk, Amersfoort en Spakenburg!

Pech met de buitenboordmotor in Nijkerk Amersfoort of Bunschoten-Spakenburg? Wij helpen u in de meeste gevallen, dezelfde dag nog op weg! Bel snel: 0642495963

Onderhoudsbeurt aan uw buitenboordmotor of scheepsdiesel in Amersfoort? Wij helpen u graag verder! Buitenboordmotor onderhoud op locatie in Amersfoort, Nijkerk en Spakenburg. 

Heeft u niet de mogelijkheid uw buitenboordmotor bij onze werkplaats langs te brengen? Geen probleem, wij halen de buitenboordmotor bij u thuis of in / van de boot en brengen deze voorzien van een onderhoudsbeurt weer terug! De kosten hiervan? Bekijk onze scherpe en vaste!! tarieven. 


Onze specialiteit ligt in het snel weer op weg helpen van gestrande boten door motorstoring. Wij beschikken over een ruime voorraad vervangings onderdelen en filters! In de meeste gevallen bent u dus dezelfde dag geholpen!!

Een onderhoudsbeurt of reparatie aan uw buitenboordmotor verlenen wij in Amersfoort, Nijkerk, Huizen, Loosdrecht, Baarn, Soest, aan de Eem. Spakenburg, de Eemhof, en Utrecht. Uw plaats er niet bij? Bel ons: 0642495963